Oplevering

Henk Semo Lighting

Na uitlevering van de producten en uitvoering van het lichtproject wordt alles nog eens nagelopen bij oplevering. Werkt alles naar tevredenheid en is alles duidelijk qua documentatie? Uiteraard heeft Semo Lighting altijd een team van mensen klaarstaan om eventuele zaken achteraf bij te stellen waar nodig.

Vragen? Neem gerust contact op

Uitvoering

Wilma Semo Lighting

Nadat er een akkoord is gegeven op de offerte gaan wij over tot bestelling, assemblage en levering van onze producten en diensten. Goede afstemming en planning is daarbij essentieel. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de gehele uitvoering van het project in nauwe samenwerking met de opdrachtgever tot een goed einde te brengen.

Oplevering

Offerte

Offerte Semo Lighting

Na akkoord van het ontwerpplan zullen wij deze omzetten naar een offerte. Daarbij gaan wij altijd op zoek naar de beste prijs-kwaliteit-verhouding voor de te leveren producten en diensten. In de offerte zullen ook eventuele lichtberekeningen en onderliggende documentatie opgenomen worden.

Uitvoering

Ontwerp

Lichtontwerp Semo Lighting

Na het afronden van de inventarisatiefase kunnen wij aan de slag met het lichtontwerp. Tijdens het lichtontwerp maken wij een lichtplan wat voldoet aan alle eisen, wensen en normen zoals vastgesteld in de inventarisatiefase. Bij het lichtplan komt ook een armaturenplan en geldt als basis voor de offerte. Aanvullend aan het lichtplan kan ook noodverlichting of programmering en besturing van de verlichting meegenomen worden.

Offerte

Inventarisatie

Werkwijze Semo Lighting

Samen met onze partners werken wij op basis van de plattegrond, tekening en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte een lichtoplossing uit die passend is bij de wensen. Voor het in kaart brengen van de wensen en alle eigenschappen van de ruimte zullen wij eerst een uitgebreide inventarisatie uitvoeren, zodat de beste lichtoplossing geboden kan worden.

Ontwerp

Translate »